«

»

nov 05 2011

Tulum

SAMSUNGWe gaan ook niet zo laat naar bed, dus vroeg opstaan is dan niet zo erg 😉

Vanochtend om 8h een duik in de Laguna genomen, uitgecheckt en met uitzicht op cenote Azul ontbeten. Tulum was niet zo ver rijden dus konden we vanmiddag de ruïnes bekijken, het was toch bewolkt. De ruïnes zelf waren niet zo spectaculair, maar wel de locatie zo aan zee. Dat was onze eerste kennismaking met de Caribische zee.

Tulum is een stuk toeristischer dan de plaatsen hiervoor, hopelijk is het stand wel rustig.

We verblijven in Green Tulum in een hutje op de eerste en gelijk bovenste verdieping, heel romantisch! IMG_1238Kunnen we lekker chillen in onze hangmat tussen de boomtoppen in. Was een tip van andere reizigers op onze vorige locatie, want deze plek staat nog niet in de Lonely Planet.

Morgen een dagje strand, hopelijk schijnt dan de zon.SAMSUNG

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Stefan

  ah… wat lief 🙂

 2. Eugene en Leny

  Dat ziet er romantisch uit en dat is VAKANTIE!!! En ik duim voor zon. Liefs ons.

 3. Ellen

  En wéér een heerlijk relaxt vakantieplaatje 🙂 Ben wel benieuwd of jullie deze met de zelfontspanner hebt gemaakt (en wie was dan degene die zich met gevaar voor eigen leven weer in de hangmat heeft geworpen??). Geniet nog even!!

 4. Dennis en Eveline

  Die lunch zag er goed uit 😀

  In de eerdere verslagen lazen wij dat jullie gewoon door de jungle teruglopen, in het donker! Dapper hoor, Eveline zou alle apen wakker gillen. 😉 En dan ook nog in het donker steeds je slaapplek moeten zoeken, wat een avontuur!

  Dit verslag en de vorige ziet er heel anders uit, erg ontspannend en romantisch! Mooie foto van het strand!! Na alle zoektochten moet er af en toe een rustmomentje zijn he. Zijn jullie wel van plan verder te reizen naar andere Maya-sites enzo?

 5. Floor

  Ik wil ook wel relaxen in een hangmat op zo’n plekje!

  Jaloers! 😉

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *