«

»

Champignonpasta met rucola

Champignonpasta met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Champignonpasta met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui.
  3. Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak hierin de spekjes. Fruit de ui 5 minuten mee. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de knoflook en laat deze nog 1 minuut meebakken.
  4. Roer de wijn (of appelsap) en de crème fraîche erdoor en houd de saus op laag vuur warm. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor, strooi de Parmezaanse kaas erover en serveer direct.
Notities

Bron: ah.nl

Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.