Komkommerscheuten met tonijnsalade
Maaltijd
Ontbijt/Lunch
Keuken
Mediterraans
Porties
Prep Tijd
2
25
Kook Tijd
25
Porties
Prep Tijd
2
25
Kook Tijd
25
Ingrediënten
2
komkommer(s)
1
rode ui(en)
1
paprika(s)
2
stengels
bleekselderij
4
tomaten
2
sjalot(jes)
2
lente-uitje(s)
1
blokje
tonijn
op water
2
el
mayonaise
1/2
citroen
geperst
Instructies
Was de komkommers, snij de uiteindes eraf en snij ze in de lengte door. Haal met een lepel de zaadlijsten eruit. Snij ze schuin in de gewenste lengte.
Pel en snipper de rode ui, het sjalotje en de lente-uitjes. Was en snij de paprika, tomaten en bleekselderij in blokjes. Laat de tonijn uitlekken.
Meng alle ingrediënten, behalve de komkommer. Voeg de mayonaise en het citroensap toe aan het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
Vul de komkommer.