«

»

Noe­delsoep met pak­soi en ei

Deze maaltijdsoep is alleen geschikt voor korianderliefhebbers!

Noe­delsoep met pak­soi en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd Passieve Tijd
15 5
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd Passieve Tijd
15 5
Noe­delsoep met pak­soi en ei
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd Passieve Tijd
15 5
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd Passieve Tijd
15 5
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze in de lengte.
  2. Snij het teentje knoflook fijn, de ui en paksoi in ringen.
  3. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur 5 min. tot de ui gaar is.
  4. Voeg 1 1.2 liter heet water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de miehoen toe. Laat 4 min. wellen.
  5. Doe de bamboescheuten en de paksoi erbij. Laat 2 min. koken tot de paksoi iets zachter, maar nog wel stevig is.
  6. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over de kommen en leg in elke kom een ei. Bestrooi met de koriander en uitjes.
Notities

Bron: Ah.nl

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *