«

»

Frittata met Chinese kool

Frittata is een soort dikke omelet, gevuld met veel groenten. Het lijkt bijna op een hartige taart, maar dan zonder het deeg. Gezond, lekker, snel klaar te maken en volgens het paleo-principe.

Frittata met Chinese kool
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 30
Kook Tijd Passieve Tijd
15 15
Porties Prep Tijd
2 personen 30
Kook Tijd Passieve Tijd
15 15
Frittata met Chinese kool
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 30
Kook Tijd Passieve Tijd
15 15
Porties Prep Tijd
2 personen 30
Kook Tijd Passieve Tijd
15 15
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Was de kool en snij deze in stukken (niet te groot). Laat de kool goed uitlekken.
  2. Bak de spekjes uit en wanneer deze bijna klaar zijn voeg je de gehakt toe. De gehakt rul bakken en ondertussen de champignons in plakjes snijden. Wanneer de gehakt bijna gaar is de champignons toevoegen en meebakken.
  3. Voeg nu de Chinese kool toe en bak deze voor een minuut op drie mee. Als laatste de knoflook nog even meebakken.
  4. Klop de eieren los met de amandel- of kokosmelk. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met de chillipoeder, peper en zout.
  5. Giet het eimengsel over het koolmengsel en doe een deksel op de pan. Op een laag vuur in ongeveer 10 tot 15 minuten gaat laten worden. De laatste paar minuten de deksel van de pan halen zodat ook de bovenkant helemaal droog kan worden.
Notities
Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.