Een fris, vullend, gezond lunchgerecht. En heel snel gemaakt. Mijn collega’s waren jaloers, toen ik hiervan zat te genieten tijdens de lunchpauze op mijn werk. Helemaal paleo!
Ingrediënten
- 1 appel(s)
- 1 puntpaprika(s)
- 1 blikje(s) tonijn op water
- 2 el mayonaise
- 0.5 limoen(en)
- 0.5 tl paprikapoeder
- 0.5 tl gemberpoeder
- snufje chillipoeder
- peterselie
- peper en zout
Porties: persoon
Instructies
- Laat het blikje tonijn uitlekken. Snij de appel in kleine blokjes. Mix alle ingrediënten behalve de puntpaprika in een kom. Voeg naar smaak peper, zout en peterselie (vers of gedroogd) toe.
- Was de puntpaprika en snij deze aan één kant, langs de lange zijde, door zodat je 'm kunt vullen met de salade.
Deel dit Recept