Ingrediënt archief: bouillonblokje(s)

Noe­delsoep met pak­soi en ei

Deze maaltijdsoep is alleen geschikt voor korianderliefhebbers!

Kikkererwten met chorizo en tomaat

De frisheid van de bleekselderij, de intense smaak van gebakken chorizoworst en het sap van de tomaat… Hmmm, smullen! Maak genoeg, want dit gerechtje smaakt ook prima tijdens de lunch.

Pittige gehaktballetjes in appelkerriesaus

Weer zo’n heerlijke maaltijd van mijn moeder! Dit is het gerecht dat ik vroeger op mijn verjaardag verkoos boven pannenkoeken of patat… En hoewel ik het al vaker heb gemaakt, heb ik nooit het recept opgeschreven en bewaard. Dus toen ik daar vandaag weer mijn ouders voor belde, besloot ik het recept op mijn website …

Lees verder »

Ge­vul­de noe­delsoep met naan

Deze zeer rijk gevulde noedelsoep met prei, kip/kalkoen en tuinerwtjes is een simpel en snel recept zonder dat je er pakjes voor nodig hebt. Deze week is naan in de aanbieding bij de Lidl dus misschien geeft het je inspiratie dit smaakvolle soepje deze week nog te maken. (Ps. Op de foto oogt de soep …

Lees verder »

Pilaf a la mama

Dit eerste recept dat ik met jullie deel is heel speciaal. Het was namelijk het eerste gerecht dat mijn moeder mij leerde klaarmaken. We eten tot op de dag van vandaag nog regelmatig pilaf. Lekker zachte, sappige stukjes perzik in een tomaten-ketjap saus geserveerd met witte rijst. M(j)ammie!