Ingrediënt archief: poedersuiker

Amandel-hazelnoottaart

Een heerlijke taart uit mijn favoriete chocoladeboekje.

Wor­tel­taart met li­moen­gla­zuur

Worteltjestaart, niet snel iets dat veel mensen lekker lijkt… Maar het is echt het uitproberen waard! De taart is lichtzoet en staat mooi in contrast met de frisse glazuurlaag.

Chocolade-walnoottaart

Ik heb een fantastisch kookboek in de kast staan, onmisbaar voor elk huishouden met vrouwelijke aanwezigheid: ‘Chocolade’ van Inge Kappert. Daar moet ik gewoon af en toe iets uit maken!  Als je dit recept hebt uitgeprobeerd… Kan het bijna niet anders dan dat je het met me eens bent!

Frisse appeltaart

Appeltaart… Toen ik voor het eerst een recept zocht, was het moeilijk kiezen. Appeltaart heeft een lange traditie in de Nederlandse keuken en er zijn duizenden recepten in kookboeken en op internet te vinden. Op aanraden van iemand uit mijn kookclubje heb ik mijn eerste appeltaart gebakken aan de hand van het recept van Holtkamp. …

Lees verder »