Ingrediënt archief: witte basterdsuiker

Wittechocoladetruffeltaart

Een verrukkelijke taart. Ik weet er verder niet zoveel over te zeggen… Je moet ‘m gewoon eens maken! PS: ik heb deze taart een paar keer in een grotere springvorm gemaakt en daar de hoeveelheden op aangepast. Dat raad ik niet aan, want de truffellaag wordt namelijk niet heel erg hard en dan is de …

Lees verder »

Wor­tel­taart met li­moen­gla­zuur

Worteltjestaart, niet snel iets dat veel mensen lekker lijkt… Maar het is echt het uitproberen waard! De taart is lichtzoet en staat mooi in contrast met de frisse glazuurlaag.

Frisse appeltaart

Appeltaart… Toen ik voor het eerst een recept zocht, was het moeilijk kiezen. Appeltaart heeft een lange traditie in de Nederlandse keuken en er zijn duizenden recepten in kookboeken en op internet te vinden. Op aanraden van iemand uit mijn kookclubje heb ik mijn eerste appeltaart gebakken aan de hand van het recept van Holtkamp. …

Lees verder »