Cour­get­tesalade met lin­zen en gei­ten­kaas
Porties Prep Tijd
4 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
4 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de courgette(s) in de lengte in kwarten. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in schuine repen van 1 cm dik.
  2. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de courgette 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Doe in een schaal.
  3. Spoel de linzen in een vergiet af onder koud stromend water. Laat uitlekken en voeg toe aan de courgette. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne parten. Snijd de geitenkaas in blokjes.
  4. Meng de appel en geitenkaas door de salade en besprenkel met olijfolie en oregano.
Notities

Per portie: Energie 480 kcal, eiwit 21 g, koolhydraten 43 g en vet 23 g

Bron: ah.nl