«

»

Knapperige zadencrackers

Een makkelijk en gezond recept met ingrediënten die je makkelijk een tijdje kunt bewaren. Lekker met bijvoorbeeld houmous of een plakje (geiten)kaas.

Knapperige zadencrackers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
12 crackers 40 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 30 minuten
Porties Prep Tijd
12 crackers 40 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 30 minuten
Knapperige zadencrackers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
12 crackers 40 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 30 minuten
Porties Prep Tijd
12 crackers 40 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10 minuten 30 minuten
Ingrediënten
Porties: crackers
Instructies
  1. Meng de zaden met het water in een kom en laat een half uurtje staan. Hierdoor wordt het lijnzaad zacht, waardoor er een soort beslag ontstaat.
  2. Verdeel het beslag over een bakplaat bekleed met bakpapier. Leg hierover nog een vel bakpapier en maak het beslag glad met een deegroller. Verwijder de bovenste laag bakpapier en bak de crackers 25 minuten op 180 graden in de oven.
  3. Als de crackers nog niet helemaal droog en knapperig zijn, kun je ze omkeren en even terug doen in de oven. Snij de crackers gelijk als ze uit de oven komen en laat ze daarna afkoelen.
Notities
Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.