«

»

Quiche met van alles

De laatste tijd maak ik regelmatig quiche. Het is niet alleen lekker en eenvoudig te maken, maar ook makkelijk mee te nemen om ergens anders (koud) op te eten. Vooral nu ik regelmatig buiten de deur eet voor mijn communicatieopleiding komt dat goed uit! Ik heb al veel verschillende recepten geprobeerd, maar deze creatie met ingrediënten die ik nog in huis had was tot nu toe één van de lekkerste!

Quiche met van alles
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 45 minuten
Passieve Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
2 45 minuten
Passieve Tijd
35 minuten
Quiche met van alles
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 45 minuten
Passieve Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
2 45 minuten
Passieve Tijd
35 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Haal de bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien. Laat de monchou op kamertemperatuur komen. Snipper intussen de ui en snij de courgette in dunne plakken. Snij de tomaat in dunne plakken.
  2. Klop 4 eieren los en meng hier de vloeibare roomkaas/monchou doorheen met wat zout en flink wat peper.
  3. Bekleed de bodem van een hartige taart schaal met de ontdooide bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  4. Fruit de ui in een pan met olie en bak de courgette ook even mee.
  5. Verdeel het ui-courgettemengsel over de bodem van de quiche. Voeg de hamblokjes, amandelschaafsel en geitenkaas toe. Schenk het eimengsel eroverheen. Leg als laatste de tomatenschijfjes erop en druk deze een beetje in.
  6. De quiche mag 35 minuten de oven in op 180 graden.
  7. Serveer met een frisse, eenvoudige salade. De quiche lauw of koud eten.
Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.