«

»

Venkelpasta met camembert

Een simpel gerecht waar je weinig aan hoeft te doen. De ingrediënten maken het bijzonder!

Venkelpasta met camembert
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Venkelpasta met camembert
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 25 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius en vet de ovenschaal in. Zet een pan met water op voor de pasta. Snij de venkel in dunne plakjes en bewaar eventueel het venkelgroen ter garnering (bekijk voor tips het filmpje over venkel bereiden: http://www.youtube.com/watch?v=q9vtZr-TgLU).
  2. Kook de pasta één minuut korter dan de aanwijzingen op de verpakking aangeven. Fruit de venkel in olie ongeveer 7 minuten op middelhoog vuur. Meng de venkel met de pasta, breng pittig op smaak met zout en peper en doe het geheel in de ovenschaal.
  3. Snij de camembert in plakken en verdeel ze over de venkelpasta. Het duurt ongeveer 15 minuten totdat de kaas helemaal gesmolten is en gaat bubbelen. Haal dan de schaal uit de oven en besprenkel het gerecht met fijngesneden venkelgroen.
Notities

Bron: ah.nl

Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.