Kikkererwten met chorizo en tomaat
Porties Prep Tijd
4personen 20
Kook Tijd
20
Porties Prep Tijd
4personen 20
Kook Tijd
20
Ingrediënten
Instructies
  1. Haal het bladgroen van de bleekselderij en hou apart. Maak de bleekselderij schoon. Bleekselderij, tomaten en chorizo in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen.
  2. Verhit de olijfolie in een grote diepe pan. Bak hierin de chorizo 2 min. schep geregeld om.
  3. Bleekselderij, ui en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Tomaten, paprikapoeder en zout en peper naar smaak toevoegen en 4 min. zachtjes bakken. Geregeld roeren.
  4. Kikkererwten met vocht en bouillontablet toevoegen en roeren tot bouillontablet is opgelost. Nog 5 min. laten pruttelen. Opscheppen in grote kommen of diepe borden. Selderijgroen erboven fijnknippen.
Notities

Bron: Volrecepten