Pannekoeken, iedereen is er dol op! Probeer nu deze gezonde variant met havermout. Er komt geen bloem aan te pas, maar toch zijn deze pannekoekjes makkelijk te maken en ontzettend lekker. Je zit er ook sneller vol van dan van de ‘normale’ pannekoek. Probeer ’t zelf! Laat je weten hoe ze smaakten en of je nog belegtips hebt?
Instructies
- Meng de havermout en soja of amandelmelk in een blender tot het een glad mengel is.
- Voeg het ei toe en klop deze erdoorheen.
- Voeg een theelepel kaneel toe.
- Verhit kokosvet in de pan. Schep het mengsel in de pan en laat het bakken op laag vuur. Draai ze pas om als de bovenkant gestold is en je het idee hebt dat ze niet breken.
- Tip: strooi er wat kokosbloesemsuiker over, geraspte kokos, amandelschaafsel of eet ze met rood fruit.
Notities
Bron: De Huismuts
Deel dit Recept