«

»

Kokos-basilicumreep

Na het maken van de havermout-chocoladereep heb ik helaas onze staafmixer vaarwel moeten zeggen… Dus ging de zoektocht naar gezonde snacks verder, maar dan naar recepten waar je geen mixer voor nodig hebt. Ik vond deze heerlijke kokos-basilicumrepen en probeerde ze gelijk uit. Ze zijn verrukkelijk! Probeer ‘t zelf:

Kokos-basilicumreep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Kokos-basilicumreep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Doe de geraspte kokos in een pannetje en zet op een middelhoog vuur. Blijf erbij en roer regelmatig. Als de kokos goud begint te kleuren is het goed.
  2. Roer de agavesiroop/rijststroop en de kokosolie door elkaar. Haal de pan van het vuur en voeg dit mengsel toe. Door de warmte van de pan smelt de olie. Voeg de basilicumblaadjes in kleine stukjes toe en roer erdoor. Zet de pan minstens 30 minuten in de koelkast, totdat de olie weer hard is geworden
  3. Maak vier repen van het mengsel. Leg deze weer terug in de koelkast. Verwarm eventueel de chocolade au-bain-marie. Dip de repen hierin en zet ze weer terug in de koelkast.
Notities

Je kunt ze het beste bewaren in een goed afgesloten bakje in de koelkast.

Bron: kyraskitchen

Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.