«

»

Bananenpannekoekjes

Nog een heerlijke gezonde variant op de pannenkoek. Een beslag van voornamelijk banaan en ei, ja het werkt echt! Bak wel kleine pannekoekjes, want anders breken ze.

Bananenpannekoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4 pannenkoekjes
Porties
4 pannenkoekjes
Bananenpannekoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4 pannenkoekjes
Porties
4 pannenkoekjes
Ingrediënten
Porties: pannenkoekjes
Instructies
  1. Prak de banaan op een bordje en kluts het ei in een kommetje. Doe dan de (goed) geprakte banaan bij het ei en meng even goed door.
  2. Doe er dan ook de lijnzaadjes en kaneel bij. Schep het mengsel met een kleine soeplepel of juslepel in een koekenpan op laag vuur. Bak in kokosolie.
  3. Laat even goed bakken aan 1 kant en schep de pannenkoek dan voorzichtig om. Als ‘ie dreigt te scheuren moet je de pannenkoek nog even laten bakken.
  4. Bak ook even aan de andere kant tot de pannenkoekjes mooi bruin zijn.
  5. Doe de pannenkoekjes op een bord en garneer met wat geraspte kokos, nog wat kaneel en een beetje amandelschaafsel. Eet smakelijk!
Notities
Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.