Ingrediënten
- 250 g spaghetti
- 400 g champignons
- 1 ui(en)
- 1 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 50 ml droge witte wijn of appelsap
- 200 ml crème fraiche
- 75 g rucola
- 150 g gerookte spekreepjes
- parmezaanse kaas
Porties:
Instructies
- Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui.
- Verhit in een ruime koekenpan de olie en bak hierin de spekjes. Fruit de ui 5 minuten mee. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de knoflook en laat deze nog 1 minuut meebakken.
- Roer de wijn (of appelsap) en de crème fraîche erdoor en houd de saus op laag vuur warm. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor, strooi de Parmezaanse kaas erover en serveer direct.
Notities
Bron: ah.nl
Deel dit Recept
