«

»

Enchilada’s met kip, feta en pikante tomatensaus

Enchilada's met kip, feta en pikante tomatensaus
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
3 a 4 25
Passieve Tijd
30
Porties Prep Tijd
3 a 4 25
Passieve Tijd
30
Enchilada's met kip, feta en pikante tomatensaus
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
3 a 4 25
Passieve Tijd
30
Porties Prep Tijd
3 a 4 25
Passieve Tijd
30
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Snij de kipfilet in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Snij de feta in blokjes en meng deze samen met de crème fraiche bij de kipfilet.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
  4. Maak de ui schoon en snipper deze. Maak de knoflook schoon en hak deze fijn. Verhit wat olijfolie in een sauspannetje en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de blokjes tomaat toe en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Snij de jalapenopepers fijn en roer ze door de saus. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Schep het kipmengsel op de tortilla's en rol ze op. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Schenk de tomatensaus erover en bestrooi ze met kaas. Bak ze af in de oven op 200 graden Celcius voor ongeveer 15 minuten.
Notities

Bron: Lidl

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *