«

»

Mediterrane stamppot uit de oven

Mediterrane stamppot uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Mediterrane stamppot uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Porties
4
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Schil de aardappels en snij ze in gelijke stukken. pel de sjalotjes en snij ze in ringen en halveer de cherrytomaatjes. Snij de mozzarella in plakken en haal de blaadjes van de basilicumtakjes.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
  3. Breng een pan water aan de kook en kook e aardappels 10 minuten. Giet af, en leg de aardappels op een bakplaat samen met de cherrytomaatjes, sjalotjes, pijnboompitten, zout en peper naar smaak. Giet dehelft van de olijfolie er overheen en zet dan 20 minuten in de oven.
  4. Haal de plaat uit de oven, giet de room erover en leg er de rucola, gedroogde tomaatjes en mozzarella op.
  5. Schep over in een ruime schaal en stamp het geheel grof. Giet de rest van de olijfolie erover en bestrooi met basilicum. Serveer direct.
Notities

Bron: Lidl

Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.