«

»

Witlofsalade

Dit frisse gerechtje boordevol groenten en fruit is zeer geschikt als lunchgerecht (met bijvoorbeeld gehaktballetjes en een eierkoek) of als bijgerecht bij de avondmaaltijd.

Witlofsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Witlofsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 15 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Haal het hart uit de witlof en snij deze in dunne reepjes. Snij de appel en banaan in kleine stukjes. Laat de mandarijntjes uitlekken en vang het sap op.
  2. Meng de witlof, appel, banaan en mandarijntjes. Voeg gelijk het sap van de citroen toe, dit is voor de smaak en om verkleuring tegen te gaan.
  3. Maak nu de dressing. Meng de kwark, mayonaise, mosterd, kerriepoeder naar smaak en mandarijnensap (ongeveer een eetlepel voor 4 personen). Bewaar de dressing apart. De witlofsalade is twee dagen houdbaar in de koelkast (zal wel iets verkleuren).
Deel dit Recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.