«

»

Groene Wissel Veenendaal 21km

Het was vandaag weer fantastisch wandelweer, zo’n 13 graden en zonnig. De route begon bij station Veenendaal-West (zondag gratis parkeren, andere dagen max 2 uur met blauwe schijf). Na een kort stukje door de wijk en over een asfaltfietspad gingen we al snel de bossen in en kwamen er bijna niet meer uit. Het tempo zat er goed in.

We hebben op de helft een lekker stukje welverdiend appelgebak genomen op een zonnig terrasje in Amerongen, vlak voor we het kasteel konden bewonderen. Na 16 kilometer zijn we midden in het bos de weg kwijt geraakt, heel vervelend. De batterijen van Tijls telefoon waren leeg en mijn GPS leek het niet te doen. We zijn toen paaltjes met een groene kleur en nummers gaan volgen, de kortste route het bos uit. Later bleek dit een deel van een Groene Entree wandeling te zijn. Met deze gegevens heb ik onze route compleet kunnen maken in runkeeper. De route werd door deze omweg wel een stukje langer (oorspronkelijk 18km) en saaier (langs de rondweg).

Uiteraard geen wild gezien, maar wel een paar paarden. Er waren ook ontzettendĀ veel mountainbikers, zelfs op de smalle bospaden. Dat was wel een groot minpunt.

1 reactie

 1. Anne-Lies

  Hoi hoi, een flinke route, zeg! Geen blaren, spierpijn o.i.d? Na al die voorbereidingen moet het in Zuid Amerika zeker wel lukken, ook al weet je natuurlijk niet hoe de paden daar zijn.
  Weten jullie het aantal kmtrs. Die je tijdens de trail per dag gaat lopen?
  Het wordt nu wel heel spannend, nog 3 nachtjes in jullie eigen huis en dan………….het grote avontuur
  Succes met de laatste lootjes,

  Liefs, Anne- Lies en Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *