«

»

Kikkererwten met chorizo en tomaat

De frisheid van de bleekselderij, de intense smaak van gebakken chorizoworst en het sap van de tomaat… Hmmm, smullen! Maak genoeg, want dit gerechtje smaakt ook prima tijdens de lunch.

Kikkererwten met chorizo en tomaat
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd
20
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd
20
Kikkererwten met chorizo en tomaat
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd
20
Porties Prep Tijd
4 personen 20
Kook Tijd
20
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Haal het bladgroen van de bleekselderij en hou apart. Maak de bleekselderij schoon. Bleekselderij, tomaten en chorizo in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen.
  2. Verhit de olijfolie in een grote diepe pan. Bak hierin de chorizo 2 min. schep geregeld om.
  3. Bleekselderij, ui en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Tomaten, paprikapoeder en zout en peper naar smaak toevoegen en 4 min. zachtjes bakken. Geregeld roeren.
  4. Kikkererwten met vocht en bouillontablet toevoegen en roeren tot bouillontablet is opgelost. Nog 5 min. laten pruttelen. Opscheppen in grote kommen of diepe borden. Selderijgroen erboven fijnknippen.
Notities

Bron: Volrecepten

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *