Ingrediënten
- 4 wrap(s)
- 1 ui(en)
- koriander liefst vers
- 1 zakje geraspte kaas jong belegen
- 1 pot gegrilde paprika of zelf maken met 2 paprika's
- 1 blik zwarte bonen
- koolslaw of bietjessalade
- 1 appel(s)
Kruiden
- zout en peper
- 1 tl komijn
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kaneel
- 1 snufje kurkuma
Porties: personen
Instructies
- Spoel de zwarte bonen af in een vergiet en laat ze uitlekken.
- Snipper de ui en hak de koriander fijn.
- Bak de ui in een grote koekenpan aan. Voeg de zwarte bonen, kruiden en een klein beetje water toe.
- Prak 1/3 van de bonen voorzichtig met een vork. Voeg de gegrilde paprika toe.
- Voeg het bonenmengsel toe aan 2 wraps. Top af met geraspte kaas. Dek af met een 2e wrap.
- Veeg de koekenpan schoon met een keukenpapiertje. Bak de wraps in de pan op middelhoog vuur, ongeveer 2 minuten per kant.
- Serveer met bietjessalade of koolslaw met appel.
Notities
Calorieën 807kcal, Vet 33.7g, Eiwit 33.0g,Koolhydraten 86.5g
Deel dit Recept