«

»

Witlofbootjes

Dit gerecht is een echte eye-catcher en nog lekker ook!

Witlofbootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 50
Kook Tijd Passieve Tijd
30 20
Porties Prep Tijd
4 personen 50
Kook Tijd Passieve Tijd
30 20
Witlofbootjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 50
Kook Tijd Passieve Tijd
30 20
Porties Prep Tijd
4 personen 50
Kook Tijd Passieve Tijd
30 20
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snipper de knoflook en ui. Meng het gehakt met ui, knoflook, specerijen, ei, paneermeel en pijnboompitten en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de courgette met een dunschiller of kaasschaaf in 12 plakken.
  3. Halveer de stronkjes witlof en bedek de snijkant met het gehakt. Wikkel er een plak courgette om, zet ze vast met een cocktailprikker en prik er een tomaatje aan.
  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de witlof erin. Bak de witlof in circa 20 minuten gaar.
Notities

Bron: 24Kitchen.nl

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *