«

»

nov 04 2011

Palenque in de regen

SAMSUNG

Vanochtend vroeg opgestaan om de hordes toeristen te mijden en naar Palenque gegaan. Regen, bah!

Een poncho gekocht (flink op afgedingd) en maar gaan met die banaan, we zijn er immers maar één keer. Het was redelijk rustig in het grote complex, de grootste tot nu toe. Weer waren alle gebouwen gemaakt met kleinere stenen en sommige lagen in de jungle, compleet met waterval erbij. Dat was wel gaaf! We hebben ook vleermuizen gespot in een donkere ruimte. Wat een creepy beestjes als je ze van dichtbij fotografeert! Jammer vonden we (naast de regen) dat er veel kinderen waren die spullen wilden verkopen.

 

SAMSUNGNa een lekkere lunch met pannenkoeken zijn we één stukje terug gereden om naar de waterval Misol-ha te gaan. Deze was zo’n 30m hoog. Best mooi om te zien, maar in vergelijking met Aqua Azul met de plateaus niet zo spectaculair omdat er minder te zien was.

Lekker geborreld, pasta gegeten en genoten van live muziek.

1 reactie

  1. Mams en paps

    Wat jammer dat het regent. De temperatuur is aangenamer zo te zien. Het verbaast ons wel dat jullie steeds zo vroeg uit de veren zijn in de vakantie maar je hebt groot gelijk de grote drukte te vermijden. We kunnen op de foto zien hoe dicht bebost de omgeving (jungle) is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *