«

»

aug 27 2012

Speciaal voor pap & mam: Eyjafjallajökull

De vulkaan die onze Turkije vakantie in 2010 heeft verpest… We gingen met zijn allen – mijn ouders, zusje met aanhang en wij – naar Turkije op vakantie. Mijn ouders wilden graag twee dagen langer, dus vertrokken zij iets eerder. En toen barstte deze vulkaan op IJsland uit en konden wij niet meer naar Turkije en zaten mijn ouders daar alleen…

 

We hebben nog geprobeerd hem op zijn donder te geven, maar helaas konden we niet echt dichterbij komen….

 

2 reacties

 1. Ans en Martin

  Hoi Milou en Tijl,

  Bedankt voor deze extra speciale editie. Jullie konden niet dichterbij komen om hem op zijn donder te geven maar ik wel!!! Na het typen van dit berichtje, let op, zorg dat jullie uit de buurt zijn! ………………………ga ik inzoomen totdat ik er met m’n neus (en vuist) vlak voor ben en met mijn uitstekende rechtse krijgt ie me toch een dreun…..! Misschien moet ik daarna een nieuw beeldscherm kopen maar vooruit, hebben we dat “trauma” voor altijd gevulkaniseerd.

  mams en paps

  1. Milou

   Hahahaha, hij zal t geweten hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *